Saapuminen ja alueella liikkuminen

Päivitetty: 8.5. klo 10.20 Alueella liikkuminen

Saapuminen autolla/polkupyörällä

Opastus paikoitukseen alkaa osoitteesta Huopalahdentie 22, Helsinki, Huopalahdentien ja Ulvilantien risteyksestä https://maps.app.goo.gl/Tr9rnjPgGVrBfEi5A . Koordinaatit – 60.206738, 24.878713. Opastuksesta paikoitukseen on matkaa 1,2 km. Reitti merkitty oheiseen karttaan. Huopalahdentien ja Ulvilantien risteyksessä on opasteena rastilippu.

Ajoreittiä on ehdottomasti noudatettava.

Paikoitus

Osoitteessa Taiteentekijäntie 4, Helsinki, josta matkaa kilpailukeskukseen on 1200 m ja opastus myös aamupäivän lähtöihin/lähtökynnykselle, matkaa n. 200 m. Pysäköinti aukeaa klo 7.30. Pysäköintiin ei saa ajaa ennen sitä.

Saapuminen julkisella liikenteellä

Julkisella liikenteellä tuleville opastus/ viitoitus kilpailukeskukseen alkaa osoitteesta Laajalahdenaukio, Helsinki, jonne pääsee bussilla 500 tai raitiovaunulla 4. Matkaa kilpailukeskukseen oheiseen karttaan merkityiltä joukkoliikennepysäkeiltä on 1200 m. 

Bussilla 500 ei saa matkustaa Laajalahdenaukion pysäkkiä pidemmälle. Kävelyreittiä kilpailukeskukseen on ehdottamasti noudatettava.

Aluella liikkuminen

Munkkivuoren ostoskeskuksessa asiointi on sallittu kilpailupäivänä seuraavin rajoituksin:

  • Sinne on kuljettava kuvaan merkittyä viitoittamatonta reittiä.
  • Reitti on sallittu klo 10.20 alkaen.
  • Reitti voi ristetä suoritustaan tekevien tai lähtökynnykseltä lähtöön kulkevien kilpailijoiden kanssa. Tällöin kommunikointi kilpailijoiden kanssa on kielletty.